Navigation

O Nama

Dobrodošli u Made in BH e-shop!

Made in BH e-shop je razvilo preduzeće Net-pro d.oo. iz Brčkog, uz podršku Ambasade Švedske u Bosni i Hercegovini u okviru programa „Challange“.

Net-pro d.o.o. osnovano je 2004. godine i preko 10 godina uspješno posluje u oblasti pružanja IT usluga i konsaltinga. Naša ponuda uključuje niz IT usluga, uključujući: razvoj softvera i web aplikacija, dizajn web stranica, izradu baza podataka, razvoj e-learning kurseva, izvođenje IT specijalističkih edukacija i sl.

Made in BH smo razvili u cilju podrške bh. proizvođačima u online promociji i prodaji njihovih proizvoda. Portal je strukturiran tako da sadrži katalog proizvoda porijeklom iz Bosne i Hercegovine, po kategorijama i podkategorijama proizvoda. Korisnicima je omogućeno da pregledaju katalog, te da izvrše narudžbu i online plaćanje putem ovog portala. Poseban cilj „Made in BiH“ je da promoviše tradicionalne bh. proizvode.

Svi zainteresovani proizvođači i pružaoci usluga iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da, do 31.12.2015. godine, bez plaćanja posebne naknade predstave svoju ponudu i prodaju svoje proizvode ili usluge putem ovog jedinstvenog e-shop portala bh. proizvoda.

Kontaktirajte nas i rado ćemo pružiti sve potrebne dodatne informacije u vezi sa mogućnostima koje nudi Made in BH.

 

Vaš Made in BH tim


madeinBH.ba © 2017

array(3) {
  ["language"]=>
  string(2) "ba"
  ["currency"]=>
  string(3) "BAM"
  ["cart"]=>
  array(0) {
  }
}