Navigation

Zaštita privatnosti i sigurnost

Privatnost podataka

Za obradu podataka o kupovini na portalu “Made in BH” neophodno je da korisnik prilikom kupovine unese lične podatke: ime i prezime, e-mail, adresu prebivališta i kontakt telefon. “Made in BH” štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri te se obavezuje da će se lični podaci korisnika koristiti isključivo za potrebe obrade narudžbe i isporuke kupljene robe, uz potpuno poštivanje Zakona o zaštiti ličnih podataka (Sl. Glasnik BiH br. 49/06 i 76/11). Podaci koje korisnik ostavi prilikom registracije biće snimljeni u bazu podataka. Podaci će se čuvati u sistemu i biće tretirani kao povjerljivi podaci. Navedeni podaci nisu dostupni posjetiocima e-shop portala “Made in BH”.

“Made in BH” se obavezuje da neće privatne podatke kupaca distribuirati ili prodavati trećoj strani.

“Made in BH” poštuje privatnost korisnika portala osim u slučaju teškog kršenja pravila madeinbh.ba ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sigurnost online plaćanja

Sva plaćanja na “Made in BH” se obavljaju korištenjem Pay Pal sistema, koji kao procesor platnih kartica garantuje sigurnost podataka.

Prenos podataka se obavlja preko međunarodnog standarda/protokola SSL (secure socket layer) koji se koristi širom svijeta za kriptiranje podataka. To u praksi podrazumijeva da su svi osjetljivi podaci korisnika koji putuju ka serveru posebno kriptirani što dodatno onemogućava neovlašteni pristup i zloupotrebu podataka.

„Made in BH“ u potpunosti poštuje pravo svojih korisnika na informaciju. Ukoliko korisnik ima bilo kakvo pitanje u pogledu zaštite privatnosti ili načina postupanja sa njegovim privatnim podacima, „Made in BH“ će rado odgovoriti na sve upite koje pošaljete putem e-mail adrese: info@madeinbh.ba.


madeinBH.ba © 2017

array(3) {
  ["language"]=>
  string(2) "ba"
  ["currency"]=>
  string(3) "BAM"
  ["cart"]=>
  array(0) {
  }
}